Szynka z czosnkiem i pomarańczą

Szynka z czosnkiem i pomarańczą
Szynka z czosnkiem i pomarańczą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 18 porcjami. Ta przystawka ma 934 kalorie, 82g białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, oregano, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szynkę na patelni wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Wytnij 4 do 5 (1-cal głębokości) szczelin w poprzek górnej części szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Czosnek wymieszać i 4 kolejne składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Wlać mieszaninę równomiernie na szynkę, pocierając mieszaninę w szczeliny. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Piec w temperaturze 350 przez 7 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 18
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Odstawić na 20 minut przed krojeniem.
8
Pieczeń wieprzowa z cytrusami i czosnkiem: substytut 1 (6-Funt) pieczeń z kością w ramieniu wieprzowym (Boston butt) dla świeżej szynki. Zmniejszyć czosnek do 3 łyżek stołowych. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Boston ButtBoston Butt
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
świeża Szynkaświeża Szynka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Postępuj zgodnie z zaleceniami, Pieczenie przez 4 i 1/2 godziny lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić, aż termometr osiągnie 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Składniki 6 do 8 porcji. Przygotowanie: 15 min.; Chill: 8 godz.;
12
Piec: 4 godz., 30 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia33
Magazyn