Szynka Wiejska
Szynka wiejska to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 40 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Jeśli masz herbatniki, ocet jabłkowy, szynkę wiejską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść szynkę w dużym pojemniku.
Dodaj wodę do pokrycia i moczyć 24 godziny.
Drenaż. Szoruj szynkę 3 do 4 razy w zimnej wodzie sztywną szczotką i dobrze spłucz.
Na dużą patelnię ułożyć szynkę, tłustą bokiem do góry.
Zalać szynką octem, posypać goździkami. Pokrywa z pokrywką lub folią aluminiową.
Piec w temperaturze 325 przez 4 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa zarejestruje 14
Wyjąć z piekarnika i lekko ostudzić. Szynkę pokroić w plasterki i podawać z gorącymi herbatnikami.