Szynka pieczona z musztardową glazurą ananasową

Pieczona szynka z ananasowo-musztardową glazurą może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 5891 kalorii, 443g białka, oraz 343g tłuszczu każdy. Na $9.79 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz wisienki maraschino, musztardę, szynkę z tyłka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 21 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z polewą ananasowo-musztardową, Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, oraz Szynka pieczona z musztardowo-brzoskwiniową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W misce ubić sok ananasowy, brązowy cukier i suchą musztardę, aż cukier brązowy się rozpuści.
Umieść szynkę w naczyniu do pieczenia z ściętą stroną w dół i ułóż pierścienie ananasa i wiśnie maraschino na szynce; w razie potrzeby zabezpiecz wykałaczkami. Goździki wciskamy do szynki i podlewamy szynką oraz owocami polewamy sokiem ananasowym.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż glazura upiecze się na szynce, 1 1/2 do 2 godzin; podlewać glazurą co 30 minut.
Włącz brojlery piekarnika.
Szynka Broil aż glazura tworzy skorupę i plastry ananasa są rumiane, o 5 protokół.