Szynka pieczona z brązowym cukrem-pomarańczowa glazura
Pieczona szynka z brązowym cukrem-pomarańczowa glazura może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 352 kalorie, 29g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, mieloną musztardę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brązowy cukier i pomarańczowa glazura do szynki, Szynka pieczona z brązowym cukrem szynka glazura, oraz Pomarańczowe mini-muffinki z brązowym cukrem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. na regale w płytkiej patelni, umieścić szynkę. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części szynki.
Piec 1 godzinę 30 minut lub aż termometr odczyta 135 ° F do 60°.
Tymczasem w małej miseczce wymieszaj pozostałe składniki.
Szczotkuj glazurę na szynce podczas ostatnich 45 minut pieczenia.
Wyjmij szynkę z piekarnika; przykryj namiotem folią i odstaw 10 do 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.