Szynka Pieczona
Pieczona szynka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1112 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, szynkę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść szynkę na patelni do pieczenia i wciśnij całe goździki na wierzch w odstępach od 1 do 2 cali. Zapakuj wierzch warstwą brązowego cukru.
Wlać wystarczającą ilość wody na dno patelni do pieczenia, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową lub pokrywką.
Piec przez 4 1/2 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku (około 22 minut na funt), lub aż temperatura wewnętrzna szynki osiągnie 160 stopni F (72 stopnie C). Upewnij się, że termometr do mięsa nie dotyka kości.
Odstawić na około 20 minut przed wyrzeźbieniem.