Szynka Pieczona

Szynka Pieczona
Pieczona szynka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 18 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1112 kalorii. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, szynkę, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę na patelni do pieczenia i wciśnij całe goździki na wierzch w odstępach od 1 do 2 cali. Zapakuj wierzch warstwą brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
RamięRamię
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Wlać wystarczającą ilość wody na dno patelni do pieczenia, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Przykryj patelnię szczelnie folią aluminiową lub pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Piec przez 4 1/2 do 5 godzin w nagrzanym piekarniku (około 22 minut na funt), lub aż temperatura wewnętrzna szynki osiągnie 160 stopni F (72 stopnie C). Upewnij się, że termometr do mięsa nie dotyka kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na około 20 minut przed wyrzeźbieniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia33
Magazyn