Szynka, pasztet wiejski i półmisek serów mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. Na 5,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pasztetu, paluszki chlebowe, ser comte i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Półmisek pasztetu z wędzonej makreli, oraz Leśny talerz pasty i pasztetów z pokrojoną bagietką.
Instrukcje
1
Ułóż sery i pasztet na desce do krojenia lub talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Boku 1/2 Cala,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2
Kładziemy kornichony i musztardę w ramekinach i dodajemy do deski lub półmiska. Owinąć kawałek szynki wokół każdego z kilku paluszków chlebowych i dodać do półmiska. Włóż winogrona między serem i szynką owinięte paluszki chlebowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Korniszony
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Winogrona
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Dodaj pokrojony chleb do półmiska, miękkie sery i nóż do sera i podawać deskę lub półmisek przechodząc przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Miękki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur
Kolor jest atrakcyjnym ciemnym rubinem, odzwierciedlającym staranny proces selekcji winogron. Nos i profil smakowy ciemnych owoców, śliwek i nut cedrowych są ładnie zrównoważone z kwasowością i strukturą taniny na podniebieniu. Eleganckie wino z mocą i finezją. Wytrawne i orzeźwiające wykończenie dopełnia wino.