Szynka Nadziewana Waldorf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc wypróbuj szynkę nadziewaną Waldorf. Jedna porcja tego dania zawiera około 51g białka, 43g tłuszczu i w sumie 684 kalorii. Za $1.18 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Mieszanka szynki spiralnej, cierpkiego jabłka, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Z łyżką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Szynką Waldorf, Pomidory Faszerowane Szynką, oraz Manicotti Nadziewane Szynką.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj sok jabłkowy i masło.
Zdjąć z ognia; wymieszać farsz, jabłko, cebulę, seler i orzechy włoskie.
Umieść szynkę na ruszcie na płytkiej brytfannie. Łyżka farszu łyżkami stołowymi między plasterkami szynki. Łyżka nadzienia na szynkę; posypać cynamonem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 1-1/4 do 1-3 / 4 godzin lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 140°.
Odstaw na 10 minut przed podaniem.