Szynka koperkowa na ryżu
Potrzebujesz bezglutenowego dania głównego? Szynka koperkowa na ryżu może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,87 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 19 g białka i 17 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka kopru, selera, szynki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżką wynoszący 39%. Podobne przepisy to ryż z koperkiem, ryż z koperkiem i smażony ryż z szynką.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż szynkę na maśle, aż się lekko zrumieni.
Dodać seler, cebulę i grzyby; smażyć do miękkości.
Połącz zupę, mleko, musztardę i koperek; dodać do mieszanki szynki. doprowadzić do wrzenia; zredukować ciepło. Wymieszaj śmietanę; przegrzać.