Szynka Imbirowa Glazurowana
Imbir Glazurowana szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 2000 kalorii, 147g białka, oraz 114g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonych goździków, chunky imbir konfitury, Ginger ale, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Szynka Imbirowa Glazurowana, oraz Dorsz glazurowany imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść połączenie na dużej patelni nad płytą kuchenną lub palnikiem i dodaj 7 ćwiartek suchego piwa imbirowego. Doprowadzić patelnię do wrzenia, a następnie obniżyć ogień lekko tak, że utrzymuje stale bulgotanie przez 4 1/2 godziny.
Pod koniec 4 1/2 godziny Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i rozpocznij glazurę.
W misce dodaj 1 szklankę grubych przetworów imbirowych. Wymieszać 2 łyżki gorącej musztardy Angielskiej.
Dodać 1/2 szklanki miękkiego, ciemnobrązowego cukru i posypać 1/2 łyżeczki zmielonych goździków.
Po 4 i pół godziny delikatnie wyjąć szynkę z patelni i umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Ostrożnie odetnij skórę, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu. Nie ma potrzeby punktowania powierzchni, po prostu uderz w glazurę i umieść tacę z szynką w piekarniku na 20 minut.
Podawać na ciepło lub na zimno.