Szynka Imbirowa Glazurowana

Szynka Imbirowa Glazurowana
Imbir Glazurowana szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje $2.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 2000 kalorii, 147g białka, oraz 114g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonych goździków, chunky imbir konfitury, Ginger ale, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Szynka Imbirowa Glazurowana, oraz Dorsz glazurowany imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść połączenie na dużej patelni nad płytą kuchenną lub palnikiem i dodaj 7 ćwiartek suchego piwa imbirowego. Doprowadzić patelnię do wrzenia, a następnie obniżyć ogień lekko tak, że utrzymuje stale bulgotanie przez 4 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Pod koniec 4 1/2 godziny Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i rozpocznij glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W misce dodaj 1 szklankę grubych przetworów imbirowych. Wymieszać 2 łyżki gorącej musztardy Angielskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda AngielskaMusztarda Angielska
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać 1/2 szklanki miękkiego, ciemnobrązowego cukru i posypać 1/2 łyżeczki zmielonych goździków.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Goździki MieloneGoździki Mielone
5
Po 4 i pół godziny delikatnie wyjąć szynkę z patelni i umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Ostrożnie odetnij skórę, pozostawiając cienką warstwę tłuszczu. Nie ma potrzeby punktowania powierzchni, po prostu uderz w glazurę i umieść tacę z szynką w piekarniku na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn