Szynka Glazurowana na słodko i Ostro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkiej i pikantnej glazurowanej szynki. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 366 kalorii, 29g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20. Mieszanka brązowego cukru, syrop o Smaku klonowym, mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sweet & Spicy Glazed BBQ Dinner, Pikantna Glazurowana Słodka Cebula, oraz Słodko-Pikantna Morelowa Szynka Glazurowana.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. Linia płytka patelnia z folią.
Umieścić szynkę, ściąć bok w dół, na stojaku na patelni. Włóż żaroodporny termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części szynki i nie dotykała kości.
Piec ok. 1 godziny 30 minut lub aż termometr wskaże 57° do140. tymczasem w małej misce wymieszać pozostałe składniki.
Przez ostatnie 30 minut pieczenia piecz szynkę.
Przykryć szynkę luźno folią i odstawić na 10 do 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.