Szynka Glazurowana Miodowo-Bourbon
Szynka Glazurowana miodowo-Bourbon może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 786 kalorii, 61g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka szynki, miód, musztarda kreolska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szynka Glazurowana Bourbonem, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Szynka Glazurowana Bourbonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń skórę z szynki i przyciąć tłuszcz do grubości 1/4 cala. Dokonaj płytkich cięć w tłuszczu 1 cal od siebie w wzór diamentu; Wstaw goździki w środku diamentów.
Umieść szynkę w wyłożonej folią aluminiową patelni 13 x 9 cali.
Wymieszać razem brązowy cukier i kolejne 4 składniki; łyżkę do szynki.
Piec w temperaturze 350 na najniższym stojaku piekarnika 2 godziny i 30 minut, fastrygując sokami z patelni co 30 minut. Szynkę przykryć folią po 1 godzinie, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Wyjąć szynkę z piekarnika i odstawić na 30 minut.
Szynka Glazurowana bez kości bez miodu: substytut 1 (4-lb.) wędzona, w pełni ugotowana szynka bez kości do krojenia. Zmniejszyć goździki do 3 (nie wkładać do szynki). Wymieszać razem brązową mieszaninę cukru zgodnie z Instrukcją w Kroku 2; wymieszać goździki.
Umieść szynkę na wyłożonej folią patelni 13 x 9 cali.
Piec zgodnie z zaleceniami, zmniejszając czas pieczenia do 1 godziny i fastrygowanie co 30 minut. Składniki na 10 porcji. Czas pracy: 10 min.; Łączny czas: 1 godz., 10 min.