Szynka Glazurowana Miodem
Szynka z miodem może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 33g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. 955 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, syrop kukurydziany, gotową szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest dobre. Spróbuj Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny, oraz Jim ' s Honey-Glazed Ham dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Szynka Ocena, i ogier z całych goździków.
Umieść szynkę na patelni wyłożonej folią.
W górnej połowie podwójnego kotła podgrzej syrop kukurydziany, miód i masło. Utrzymuj glazurę ciepłą podczas pieczenia szynki.
Polewamy szynką i pieczemy 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku. Szynka Baste co 10 do 15 minut z polewą miodu. Podczas ostatnich 4 do 5 minut pieczenia, włącz brojlery karmelizować glazury.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na kilka minut przed podaniem.