Szynka Glazurowana Bourbonem
Szynka Bourbon-Glazurowana jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 55g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku jabłkowego, pół szynki, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka Glazurowana Bourbonem, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Bourbon-Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj płytką patelnię do pieczenia lub patelnię 15x10x1 cala z natryskiem do gotowania.
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkiej patelni. Ocena poza szynką w diamentowym wzorze; Wstaw goździki w diamentowe kształty. (Aby ułatwić Wkładanie goździków, użyj małego noża do parkowania lub wykałaczki, aby zrobić małe otwory przed włożeniem goździków.) Włóż żaroodporny termometr do mięsa w najgrubszej części szynki.
W małej misce wymieszać brązowy cukier, musztardę i bourbon.
1/2 mieszanki brązowego cukru równomiernie posmarować szynką.
Posmarować pozostałą mieszanką brązowego cukru.
Piec 40 do 50 minut dłużej lub aż termometr odczyta 60°. jeśli kapie z patelni zaczynają się palić, dodać do 1/4 szklanki wody do patelni.
Wyjąć szynkę z piekarnika; przykryć folią i odstawić 10 do 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.