Szynka Glazurowana Bourbonem

Szynka Glazurowana Bourbonem
Szynka Bourbon-Glazurowana jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 55g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soku jabłkowego, pół szynki, mielonej musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka Glazurowana Bourbonem, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Bourbon-Glazurowany Łosoś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°. Spryskaj płytką patelnię do pieczenia lub patelnię 15x10x1 cala z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkiej patelni. Ocena poza szynką w diamentowym wzorze; Wstaw goździki w diamentowe kształty. (Aby ułatwić Wkładanie goździków, użyj małego noża do parkowania lub wykałaczki, aby zrobić małe otwory przed włożeniem goździków.) Włóż żaroodporny termometr do mięsa w najgrubszej części szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
WykałaczkiWykałaczki
NóżNóż
PatelniaPatelnia
3
Piec 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W małej misce wymieszać brązowy cukier, musztardę i bourbon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
1/2 mieszanki brązowego cukru równomiernie posmarować szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SzynkaSzynka
6
Piec 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posmarować pozostałą mieszanką brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
8
Piec 40 do 50 minut dłużej lub aż termometr odczyta 60°. jeśli kapie z patelni zaczynają się palić, dodać do 1/4 szklanki wody do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Wyjąć szynkę z piekarnika; przykryć folią i odstawić 10 do 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia20
Magazyn