Szynka Bochenek
Szynka bochenek jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jeśli masz mieloną szynkę, pietruszkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Połącz mieloną szynkę, mieloną wieprzowinę, cebulę, owies, jajka, pietruszkę, mieloną musztardę, pieprz i odparowane mleko w dużej misce.
Dobrze wymieszać. Uformuj do 2 bochenków; umieść w patelniach do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Pieczemy bochenki w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut. W małym rondelku wymieszać brązowy cukier i ocet; gotować przez 1 minutę.
Wyjąć bochenki z piekarnika i zalać brązowym cukrem. Powrót bochenki do piekarnika; baste często z soków patelni aż rumiane i gotowane przez, 30 do 45 minut dłużej.
Połączyć majonez, śmietanę, chrzan i sok z cytryny w małej misce. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Podawać sos na plasterkach szynki.