Szynka Żurawinowa Glazurowana

Szynka Żurawinowa Glazurowana
Szynka żurawinowa szkliwiona jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 116 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz szynkę, sos żurawinowy z jagodami, sos balsamiczny z winegretem i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym, Szynka Żurawinowa Glazurowana, oraz Szynka Żurawinowa Glazurowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść szynkę na płytkiej patelni. Szynka wynik; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piec 1-1 / 2 godzin. Tymczasem mikrofalówka pozostałe składniki w mikrofali Miski na wysokiej 30 do 45 sek. lub aż sos żurawinowy topi. Rezerwy 1-3 / 4 szklanki mieszanki żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Usunąć folię z szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec, odsłonięty, 1 godzinę lub do czasu podgrzania szynki (140F), szczotkując pozostałą mieszanką żurawinową co 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia; przykryć luźno folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Odstawić 15 min. Szynkę pokroić w plasterki; podawać z zastrzeżoną mieszanką żurawinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia12
Magazyn