Szybkie Marynowane Korzenie
Szybkie marynowane korzenie to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 154 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka ziela angielskiego, rzodkiewki i rzepy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Szybkie Marynowane Jagody, Szybko Marynowane Krewetki, oraz Ketmia Jadalna (Okra), Ketmia Piklowana.
Instrukcje
W misce umieścić ćwiartowaną rzep i rzodkiewki i posypać solą. (Jeśli używasz jicama lub kholrabi, najpierw obrać i pokroić na kawałki 1 X 1/4 cala. Jeśli używasz marchewki, pokrój na 1 x 1/4 cala i blanszuj przez dwie minuty przed soleniem).
Odcedzić i umieścić w słoiku.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do małego rondla i doprowadzić do wrzenia.
Wlać bezpośrednio do słoika Mason. Cap słoik i odstawić w temperaturze pokojowej, aż ostygnie. Przechowywać w lodówce. Będą gotowe do jedzenia za trzy dni.