Szybkie i łatwe serowe czerwone ziemniaki zapiekane
Szybkie i łatwe serowe czerwone ziemniaki zapiekane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 474 kalorie, 18g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skondensowany krem z rosołu, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Łatwe Serowe Ziemniaki Zapiekane, Łatwe Serowe Ziemniaki Zapiekane Z Płytą Kuchenną, oraz Easy Cheesy Ranch zapiekane ziemniaki (bezglutenowe).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Posmaruj 2-kwartową zapiekankę.
Umieść ziemniaki i kostkę bulionu w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 10 do 15 minut.
Odcedzić i zwrócić ziemniaki do pustego garnka.
W misce ubić śmietanę z rosołu, mleka, czosnku w proszku, cebuli w proszku, soli i czarnego pieprzu.
Wlać zupę na ziemniaki i wymieszać.
Wlać mieszaninę ziemniaków do przygotowanego naczynia żaroodpornego.
Wymieszać ser provolone i parmezan do mieszaniny ziemniaków. Top warstwą sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bulgotanie i polewa ser jest lekko rumiane, o 25 protokół.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.