Szybkie i łatwe krakersy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać szybkie i łatwe krakersy spróbować. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 48 kalorii. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, grubą sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwe Krakersy Z Bazylią Z Parmezanem, Łatwe krakersy na słodko lub słono, oraz Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia cookie arkusz z gotowania pergamin papier lub Silikonowa Mata do pieczenia.
Masło pokroić w drobną kostkę. W średniej misce, płaszcz masło w mące, a następnie rozbić go między palcami, aż dobrze zintegrowane i o wielkości ziaren pieprzu.
Zdecyduj, czy robisz krakersy z nasion, rozmarynu lub parmezanu z oregano. Do posiekanych krakersów wymieszać makiem, sezamem i pieprzem. W przypadku krakersów z rozmarynu wymieszaj rozmaryn. W przypadku krakersów z parmezanem i oregano wymieszaj parmezan i oregano.
Wlać 3 łyżki maślanki i wymieszać widelcem.
Dodać więcej maślanki, łyżkę na raz, aż ciasto po prostu trzyma się razem.
Na powierzchni roboczej posypane mąką, rozwałkować ciasto z wałkiem posypane mąką do około 1/16 cala.
Wytnij krakersy z ciasta, około 5 cali długości na 1 cal szerokości.
Umieścić na arkuszu cookie za pomocą szpatułki. Jeśli robisz krakersy z rozmarynu, posmaruj oliwą z oliwek i posyp grubą solą morską.
Piec 25 do 30 minut lub do krakersy są brązowe.
Wyjąć do regału chłodzącego, aby ostygnąć przed podaniem.