Szybkie i ostre filety rybne
Szybkie i ostre filety rybne to pescatarian przepis z 20 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 31 kalorii. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś płatki kukurydziane, jajko, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Kolacja: filety rybne z pikantnym Zielonym podszerstkiem, Filety Rybne, oraz Filety Rybne Cajun.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° .
Wymieszać ser, okruchy płatków kukurydzianych i pieprz w płytkim naczyniu. Zanurz rybę w jajku, następnie w mieszaninie serowej, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego fileta rybnego.
Umieścić w wysmarowanym płytkim naczyniu do pieczenia.
Piec 5 do 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.