Szybki Domowy Budyń Bananowy
Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś do 6 bananów, cool whip lite bited topping, galaretka o smaku waniliowym pudding instant i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybki i smaczny budyń bananowy, Sue ' s Quick n Easy bananowy Pudding, oraz Domowy Budyń Bananowy.
Instrukcje
Przygotować budyń z mlekiem zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Łyżka 1/2 szklanki budyniu w dolnej części 2-qt. miska do serwowania. Na wierzchu 8 wafli, obfita warstwa pokrojonych bananów i 1 szklanka budyniu. Stań 12 wafli wokół zewnętrznej krawędzi naczynia. Dalej układać 12 wafli, pokrojone banany, 1 szklankę budyniu, 15 wafli, pokrojone banany i pozostały budyń. Kryć się.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub na noc, aby zmiękczyć ciasteczka. Aby służyć, rozłóż bitą polewę na budyniu.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi plasterkami banana.