Szybki Cassoulet

Szybki Cassoulet
Szybkie Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbaski z kaczki, sól, pomidory z puszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Szybki Cassoulet, Szybka Zapiekanka Z Kurczaka, oraz Szybka Zapiekanka Wieprzowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać kiełbaski; gotować 6 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Kiełbaski wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; odcedzić. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi, pozostawiając rumiane kawałki na dnie patelni. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać cebulę i kolejne 5 składników (przez sól); gotować 8 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Dodaj wino i koniak; doprowadzić do wrzenia. Gotować 10 minut lub aż płyn prawie odparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Umieść gałązki tymianku, liście laurowe i goździki na podwójnej warstwie gaznicy. Zebrać krawędzie gazę razem; związać bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
9
Dodaj worek z gazą, bulion, fasolę i pomidory do mieszanki warzywnej; wymieszaj, aby połączyć. Powrót kiełbaski na patelnię; wymieszać. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobne okruchy środka 2 szklanki. Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
11
Dodaj okruchy na patelnię; smażyć 5 minut lub aż złoty, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Okruchy posypać równomiernie mieszaniną fasoli.
13
Piec w temperaturze 325 przez 40 minut. Przed podaniem należy wyrzucić worek z gazą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn