Szybka Wołowina Bourguignonne
Szybka wołowina Bourguignonne jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.75 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka campbell ' s golden mushroom soup, pearl cebuli, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne), Wołowina Bourguignonne, oraz Wołowina Bourguignonne.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Sezon stek z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, aż rumiane, o 5 protokół.
Przełożyć stek do miski i odstawić.
Dodać grzyby i cebulę na patelnię i gotować, aż płyn odparuje.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, 5 do 6 protokół. Wymieszać z zupą i 1/4 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj stek i soki z miski i dusić, 2 protokół.Podzielić na poszczególne miski i posypać natką pietruszki, jeśli jest używany.