Szwajcarskie Serowe Fondue

Szwajcarskie Serowe Fondue
Szwajcarskie serowe Fondue może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 16. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorii, 14g białka, oraz 15g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Mieszanka szwajcarskiego sera, skrobi kukurydzianej, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue.

Instrukcje

1
Natrzyj ząbek czosnku na dno i boki garnka do fondue; wyrzuć czosnek i odłóż garnek do fondue na bok. W dużym rondlu na średnim ogniu zagotuj 1-3/4 szklanki wina i gałki muszkatołowej. Stopniowo dodawaj ser, mieszając po każdym dodaniu, aż ser się rozpuści (ser oddzieli się od wina).
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałe wino na gładką masę; stopniowo mieszaj z mieszanką serów. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, a mieszanina zostanie zmiksowana i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Przełóż do przygotowanego garnka do fondue i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Podawać z kostkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Viva Diva Moscato Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn