Szwajcarskie Serowe Fondue
Szwajcarskie serowe Fondue może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 16. Za 82 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorii, 14g białka, oraz 15g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Mieszanka szwajcarskiego sera, skrobi kukurydzianej, mielonej gałki muszkatołowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak doskonały wynik spoonacular 36%. Podobne przepisy to Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue.
Instrukcje
Natrzyj ząbek czosnku na dno i boki garnka do fondue; wyrzuć czosnek i odłóż garnek do fondue na bok. W dużym rondlu na średnim ogniu zagotuj 1-3/4 szklanki wina i gałki muszkatołowej. Stopniowo dodawaj ser, mieszając po każdym dodaniu, aż ser się rozpuści (ser oddzieli się od wina).
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałe wino na gładką masę; stopniowo mieszaj z mieszanką serów. Gotuj i mieszaj, aż zgęstnieje, a mieszanina zostanie zmiksowana i gładka.
Przełóż do przygotowanego garnka do fondue i trzymaj w cieple.
Podawać z kostkami chleba.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Viva Diva Moscato Prosecco. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Elegancki kwiatowy bukiet z nutą świeżego krojonego chleba i brzoskwini comring na pierwszy plan.