Szpon z homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym
Szpon homara i sałatka ziemniaczana z sosem Chrzanowo-musztardowym jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 665 kalorii, 50g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz ocet winny, czosnek, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana musztardowo-Chrzanowa, Sałatka stekowo-ziemniaczana z sosem chrzanowym, oraz Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Chrzanowym.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku z osoloną zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż tylko gotowane przez, o 10 do 12 protokół, ale zależy od wielkości ziemniaków.
Odcedzić, lekko ostudzić i pokroić w 1/2-calową kostkę.
Połączyć ziemniaki i homara w dużej misce.
W średniej misce wymieszać majonez, musztardę, chrzan, ocet i czosnek, doprawić solą i pieprzem.
Dodaj mieszaninę majonezu do mieszaniny ziemniaków i homarów i delikatnie mieszaj, aż do połączenia. Złóż szalotki i estragon i ponownie doprawić solą i pieprzem, do smaku.