Szpinak Wołowy Piec
Szpinak wołowy Piec wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Za 1,43 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 10g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz częściowo odtłuszczony ser mozzarella, śmietanę, szpinak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szpinak Wołowy Biszkopt Piec, Szpinak Wołowy Makaron Piec, oraz Najlepszy Dip Szpinakowy Bez Pieczenia.
Instrukcje
Na patelni brązowa wołowina; odcedzić.
Dodaj grzyby, cebulę, czosnek, oregano, sól i pieprz.
Dodaj szpinak, zupę, śmietanę i ryż; dobrze wymieszaj.
Przenieś do natłuszczonego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Posyp serem mozzarella. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 45-50 minut lub do miękkości ryżu.