Szpinak i pomidor Rotini
Szpinak i pomidor Rotini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 19g białka, oraz 6G tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz kremowany szpinak, oliwę z oliwek, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest niesamowite. Spróbuj Mięsisty Pomidor I Szpinak Rotini, Rotini ze szpinakiem-Pesto bazyliowe i pomidorami, oraz Ostry Cheddar VELVEETA®, szpinak & boczek Rotini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do toczenia wrzenia na dużym ogniu.
Wyjąć woreczek ze szpinaku i włożyć go do wrzącej wody. Gotować do ogrzania przez, 35 do 40 minut, obracanie porcji razy podczas ogrzewania.
W międzyczasie napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, zamieszaj rotini i wróć do wrzenia. Gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 8 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Połącz czosnek, oliwę z oliwek i pomidory w dużej misce. Wymieszać z rozgrzanym kremowym szpinakiem.