Szpinak i kokos Dal

Szpinak i kokos Dal
Szpinak i kokos Dal jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.19 za porcję. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 67 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kolendrę, mleko kokosowe, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Pudding Z Mleka Kokosowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Szpinak Kokosowy Przyprawiony, Szpinak Śmietankowy Kokosowy, oraz szpinak śmietankowy kokosowy.

Instrukcje

1
Soczewicę bardzo dobrze opłucz pod zimną bieżącą wodą, a następnie dodaj do dużego, ciężkiego garnka ze wszystkimi składnikami, szpinakiem, kolendrą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do łagodnego gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
SoczewicaSoczewica
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać szpinak i gotować przez kolejne 5-10 minut lub do soczewicy są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
3
Dodać kolendrę i wymieszać. Możesz dodać trochę więcej zapasów lub wody, jeśli uważasz, że jej potrzebujesz. Następnie doprawić czarnym pieprzem i podawać.Uwagi: szpinak myję, następnie więdnę w durszlaku, zalewając go czajnikiem wrzącej wody, następnie odświeżam zimną wodą, wyciskam z niego jak najwięcej wody, a następnie siekam. Można również użyć mrożonego szpinaku i kolendry w tym przepisie. Jeśli używam mrożonych, mam tendencję do rzucania około 3 lub 4 małe pęczki szpinaku i 2 lub 3 kostki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak MrożonySzpinak Mrożony
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia98
Magazyn