Szparagowe Warstwy
Asparagus Stratan jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajka, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy z szynki i szparagów, Szparagowa Szynka Warstwowa, oraz Szynka, szparagi i ser dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać szparagi; gotować, nieosłonięte, przez 3 minuty.
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
W dużej misce, połączyć szparagi, mleko, kostki chleba, jajka, ser i sól.
Przenieść do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 5 godzin lub na noc.
Wyjąć z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.