Szparagi Z Pimientos
Szparagi z Pimientos może być tylko dodatek szukasz. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 138 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką szparagi, bułkę tartą, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Szparagi z Pimientos, Res Picante con Naranja y Pimientos, oraz Grillowane Pimientos de Padrón.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów; usunąć łuski z obieraczką do warzyw, w razie potrzeby.
Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w dużym rondlu 4 do 5 minut lub do miękkości;.
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; dodać suchą bułkę tartą, i gotować, stale mieszając, 2 protokół lub aż rumiane.
Dodaj szparagi i delikatnie wrzuć.
Każdą porcję posypać serem i pimientos.
* Zastąp 2 (9-uncjowe) opakowania mrożonych szparagów, gotowanych zgodnie ze wskazówkami opakowania.