Szparagi Wołowina Lo Mein
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać szparagi wołowina Lo Mein spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać wołowinę ramen noodles, wołowina top polędwicy stek, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Beef Lo Mein, Niskotłuszczowa Wołowina Low Mein, oraz Beef Lo Mein dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni lub woku smażyć wołowinę na oleju przez 5 minut lub do momentu, gdy mięso nie będzie już różowe.
Dodać szparagi i czosnek; smażyć przez 2 minuty lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
W małej misce, połączyć 1/4 szklanki wody i 1/2 łyżeczki przyprawy z jednego pakietu przypraw ramen noodle; mieszać aż do rozpuszczenia.
Dodaj sos hoisin; wymieszać z mieszaniną wołowiny. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. (Odrzuć pozostałą przyprawę z otwartego opakowania.)
W dużym rondlu doprowadzić pozostałą wodę do wrzenia; dodać makaron ramen i zawartość pozostałego pakietu przypraw. Gotować przez 3 minuty.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić, aż makaron będzie miękki.
Podawać z mieszanką wołową.