Szparagi Vichyssoise może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wody, masła, porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Szparagi Vichyssoise, Vichyssoise, oraz Vichyssoise.
Instrukcje
1
W rondlu z wrzącą osoloną wodą blanszować końcówki szparagów, aż będą chrupiące, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Końcówki szparagów odcedzić w durszlaku i odświeżyć pod zimną wodą. Osuszyć, przełóż na pół końcówki wzdłuż i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Dodać pory i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5
Dodać łodygi szparagów, ziemniaki, wywar, wodę i tymianek i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Wyrzucić gałązkę tymianku. Pracując partiami, puree zupę w blenderze, a następnie przełożyć do dużej miski. Wymieszać z mlekiem, solą i białym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Niech zupa ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)
8
Zupę wrzucić do schłodzonych miseczek i skropić oliwą ze szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chochla
9
Udekorować końcówkami szparagów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki