Szparagi Prosciutto Wiązki z rukolą
Szparagi Prosciutto Wiązki z rukolą może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 55 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 25 i kosztuje 44 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś liście rukoli, prosciutto, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Wiązki nektarynki, Prosciutto i rukoli, Paczki Szparagów Z Prosciutto I Kozim Serem, oraz Szparagi Prosciutto Wiązki W / Sos Pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Szparagi skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i octu; lekko wymieszać. Doprawić solą morską i pieprzem.
Szparagi grillowane, odkryte, na średnim ogniu, często obracające się, 4 minuty lub do momentu, gdy włócznie będą miękkie, zmienią kolor na jasnozielony i zaczną lekko char.
Zdjąć z grilla i odstawić.
Wymieszać rukolę z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek, sokiem z cytryny i startym serem. Doprawić solą morską i pieprzem.
Ułóż 4 plastry prosciutto płasko na powierzchni roboczej, a na wierzchu nałóż 2 szparagi, 4 do 5 listków rukoli i 1 plasterek pecorino; zwiń w spiralę, pozostawiając włócznie i końcówki rukoli. Powtórz procedurę z pozostałymi składnikami.