Szparagi Po Włosku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szparagów w stylu włoskim. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dressing, szczypiorek, pietruszka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Szparagi Po Włosku, Szparagi Włoskie, oraz Kremowe Włoskie Szparagi.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z włóczni nożem lub obieraczką do warzyw. Ułóż szparagi w koszyku na parze nad wrzącą wodą. Przykryć i parować 4 minuty lub aż szparagi są chrupiące-delikatne.
Szparagi umieścić w płytkim naczyniu, dodać pomidora i pozostałe składniki, i wrzucić delikatnie.
Podawać natychmiast lub przykryć i dokładnie schłodzić.