Szparagi-Parmezan Pita Rund
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.05 za porcję. Mieszanka ząbków czosnku, bazylii, oliwy z oliwek extravirgin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szparagi Parmezan Pita Rund, Sałatka z kurczaka Tahini z orzeszkami piniowymi na krążkach Mini Pita, oraz Sałatka z kurczaka Tahini z orzeszkami piniowymi na krążkach Mini Pita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi na parze, pod przykryciem, 2 minuty lub do chrupkości-przetargu. Spłukać zimną wodą; odcedzić.
Umyj pitas. Ułóż plastry pomidora i szparagi na pitach.
Posypać bazylią, pieprzem i solą. Wierzch równomiernie polać parmezanem.
Piec w temperaturze 450 przez 7 do 8 minut lub aż brzegi będą złote.