Szparagi Parmezan

Szparagi Parmezan
Parmezan szparagowy może być tylko bezglutenowy i pierwotny przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 197 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 279 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Wiele osób naprawdę polubiło ten dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis od Allrecipes wymaga szparagów, soli i pieprzu, oliwy z oliwek i parmezanu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szparagi Parmezan, Parmezan Szparagi, oraz Szparagi Parmezan.

Instrukcje

1
Rozpuść masło z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj szparagi i gotuj, mieszając od czasu do czasu przez około 10 minut lub do pożądanej jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
3
Odcedź nadmiar oleju i posyp parmezanem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn