Szparagi i suszone pomidory
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przepisy na pudełko z przepisami, szparagi i suszone pomidory mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za $1.4 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 108 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka suszonych pomidorów, masła, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Z łyżką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Risotto ze szparagami i suszonymi pomidorami, Spaghetti z krabem, szparagami i suszonymi pomidorami, oraz Pieczone jajka ze szparagami i suszonymi pomidorami.
Instrukcje
Umieść szparagi w koszu do gotowania na parze; umieść w dużym rondlu na 1 cal. wody. Doprowadzić do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 6-8 minut lub do miękkości.
Tymczasem w małym rondlu rozpuść masło. Dodaj bulion, olej, skórkę z cytryny i sól.
Przełóż szparagi na półmisek do serwowania; skrop mieszanką masła.
Posyp pieprzem; na wierzch z pomidorami i bazylią.