Szparagi Duszone

Szparagi Duszone
Duszone szparagi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.31 za porcję. Jeśli masz olej roślinny, sól koszerna i pieprz, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi Duszone Na Wolnym Maśle, Szparagi duszone na maśle z morelami, oraz Duszone Szparagi I Cebula Z Cipolline Z Pancettą I Balsamicznym B dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni do smażenia na dużym ogniu, aż do lekkiego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać szparagi w jak najbliżej jednej warstwy, jak to możliwe, doprawić solą i pieprzem, i gotować bez ruchu, aż lekko rumiane, o 1 1/2 protokół. Wstrząsnąć patelni i gotować, aż rumiane ponownie, 1 1/2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj bulion i masło do patelni i natychmiast przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Kontynuuj gotować, aż szparagi będą całkowicie miękkie, a bulion i masło zemulgują się i zredukują do błyszczącej glazury, 7 do 10 minut. Jeśli bulion całkowicie wyparuje i masło zacznie się palić przed ugotowaniem szparagów, dopełnij kilkoma łyżkami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn