Sznycelwiches Holstein
Jedna porcja zawiera 944 kalorie, 59G białka, oraz 42g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 6,27 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, gałka muszkatołowa, kapary, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sznycel a la Holstein, Brownies Holstein, oraz Holstein Crinkles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu. Lekko ubić 2 jajka w innym płytkim naczyniu.
W trzecim naczyniu wymieszać bułkę tartą i gałkę muszkatołową.
Funt kotlety cielęce między arkuszy folii do 1/8 cala grubości.
Posypać solą i pieprzem. Cielęcinę posmarować mąką, następnie zanurzyć w ubitych jajkach i zalać bułką tartą.
Rozgrzać cienką warstwę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Kotlety cielęce ugotować na złoty kolor, 2 do 3 minut na stronę.
Przenieś do stojaka, aby osuszyć.
Wytrzeć patelnię i powrócić do średniego ciepła.
Dodaj 4 łyżki masła i podgrzewaj, aż piana opadnie.
Dodać kapary i pietruszkę i gotować, mieszając, 1 minutę. Zawirować w soku z cytryny i zdjąć z ognia.
Tymczasem, rozgrzać patelnię masła w innej patelni na średnim ogniu. Crack pozostałe 4 jajka na patelni i smażyć na łatwe.
Ułóż sałatę na dolnych połówkach bułek i wierzch z sznyclem.
Skropić masłem kaparowym, następnie udekorować anchois i smażonymi jajkami. Przykryć wierzch Koka.