Sznycel z kurczaka z kaparami i pietruszką
Sznycel z kurczaka z kaparami i pietruszką może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 382 kalorie. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, masło, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Sznycel z kurczaka w panko z kaparami i cytryną, Kurczak duszony z kaparami i pietruszką, oraz Kurczak Z Kaparami, Musztardą I Pietruszką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 93°. Umieść żaroodporny talerz w piekarniku do ogrzania.
Delikatnie Funt każdy kotlet między 2 arkuszy folii do 1/8-cala grubości z płaskim boku pounder mięsa lub z wałkiem do ciasta.
Wymieszać mąkę, sól i pieprz w płytkiej misce lub talerzu ciasta.
Ubić jajka i szczyptę soli w innej płytkiej misce, a następnie umieścić bułkę tartą w trzeciej płytkiej misce.
Kurczaka osuszyć i zagotować w przyprawionej mące, wytrząsając nadmiar. Zanurz się w jajkach, pozwalając nadmiar kapać, a następnie pogłębiać w bułce tartej, całkowicie pokrywając.
Przełożyć na wyłożoną woskiem tacę i schłodzić 10 minut.
Podgrzać 2 łyżki oleju w patelni 12-calowy ciężki nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie, a następnie smażyć kotlety w 2 lub 3 partii (bez tłoczenia), obracając się raz, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na partię. (
Dodaj 2 łyżki oleju do patelni między partiami.)
Kotlety odcedzić na papierowych ręcznikach, a następnie przenieść na talerz w piekarniku, aby się ogrzać.
Dodaj masło i kapary na patelni i ciepła na umiarkowanym ogniu, patelnia wirowanie, aż masło się stopi. Natkę pietruszki wymieszać i polać kotletami sosem.