Sznycel z kurczaka z Frisée-Sałatka jabłkowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj sznycla z kurczaka z sałatką z Frisée-Apple. Jedna porcja zawiera 333 kalorie, 28g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pietruszkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z Frisee i jabłkami, Frisée-sałatka jabłkowa, oraz Sałatka Ze Sznyclem Wieprzowym I Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotletymoże być wykonane do 1 dnia wcześniej. Chłodziarko-zamrażarka w plastiku.
Umieścić dużą gałkę mąki na płytkiej (np. ciasto danie). Ubij jajka i natkę pietruszki w innym płytkim naczyniu, aby wymieszać.
Ułożyć 2 szklanki bułki tartej na trzeciej płytce. Rozpakuj 1 kotlet z kurczaka i posypuj solą i pieprzem. Kotlet płaszcz w całości z mąką, następnie mieszaniną jaj,a następnie bułką tartą.
Przenieść kotlet torimmed blachy do pieczenia. Powtórz zm ± czeniem kotletów z kurczaka, dodając więcejblour i bułkę tartą w razie potrzeby.
Podziel połowę masła i połowę oleju między 2 duże Patelnie; roztopić masło olejem na średnim ogniu.
Dodaj 3 kotlety do każdej patelni. Gotować, aż powłoka jest goldenbrown i chrupiące na dole, o 3 minuty. Za pomocą szpatułki przenieś kurczaka wprzypadek folii. Podzielić pozostałe masło i olej barwienia między Patelnie; wirować do topnienia. Powrót kurczaka, rumiane side up, toskillets. Sauté aż do dna są brownedand kurczak jest gotowane przez, o 3 minuty dłużej.
Przełożyć kurczaka na talerze.
Podawać z Frisée-sałatką jabłkową.
Średnio wysmażony Côtesdu Rhône byłby dobrym wyborem z sznyclem. Spróbuj Perrin & Fils 2007 "Réserve" Côtes du Rhône, wina z czarnymi, lukrecją i ziołowymi nutami. Za jedyne $8 za butelkę, jest to również niewiarygodna okazja.
Na porcję: (analiza nie obejmuje sałatki Frisée-Apple.) 481,2 kcal kalorii, 49,8% kalorii z tłuszczu 26,7 g tłuszczu, 8,0 g tłuszczów nasyconych,