Sznurowane Tacos

Sznurowane Tacos
Sznurowane Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 151 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mieloną wołowinę, zestaw obiadowy Taco Bell® crunchy taco, ser Polly-o mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tacos wołowe z sosem awokado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), oraz Tacos z wieprzowiną w zielonym sosie (Tacos de cerdo en salsa verde).

Instrukcje

1
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
MięsoMięso
2
Wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
3
Pociągnij ser w cienkie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
4
Napełnij skorupy taco równomiernie mieszaniną mięsa; top z serem, sałatą i salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle TacoMuszle Taco
SałataSałata
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
MięsoMięso

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn