Szkliwione Polędwiczki Wieprzowe W Sosie Śliwkowym Chiński Przepis

Szkliwione Polędwiczki Wieprzowe W Sosie Śliwkowym Chiński Przepis
Glazurowane polędwiczki wieprzowe w sosie śliwkowym chiński przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, korzeń imbiru, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić Chiński sos śliwkowy, umieść cebulę, czosnek, chili, imbir, śliwki, sos sojowy, ocet i anyż na niereaktywnej patelni. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 25 minut, lub aż śliwki rozpadają się na miąższ.Przeprowadź mieszaninę śliwek przez sitko, aby uzyskać Gruboziarnisty puree; wyrzuć resztki stałe, które pozostały. Przecier wrzucić na patelnię i wymieszać z cukrem i miodem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut, aż zmniejszy się i konsystencji sosu. Łyżkę do sterylizowanych słoików i przykryć. Ewentualnie od razu użyj porcji sosu, a resztę zapakuj do wysterylizowanego słoika.Łyżka 6 łyżek sosu śliwkowego nad wieprzowiną i pozostawić do marynowania, przykryte, na co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Schab przykryty sosem kładziemy na kawałku folii na tyle dużej, aby go zamknąć, a następnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Połączyć boki folii, scrunch góry, aby luźne opakowanie i umieścić go na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec przez 20 minut, a następnie przenieść opakowanie na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podgrzej brojlery. Otwórz opakowanie foliowe i wlej soki wieprzowe do małej patelni. Łyżka kolejne 3 łyżki sosu nad wieprzowiną i broil przez 5 minut, lub aż złoty kolor i szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Przełożyć wieprzowinę na ciepły talerz, przykryć luźno folią i pozostawić na 5 minut.W międzyczasie wlać soki z opakowania foliowego do małej patelni i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać wieprzowinę, pokrojoną na przekątnej, z ryżem jaśminowym i bokchoy. Łyżkę gorących soków na wierzchu i posypać sezamem.Sprawdź te przepisy wieprzowe na Food Republic: wieprzowina z brzoskwiniami i musztardą przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż JaśminowyRyż Jaśminowy
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Przepis Na Polędwiczki Wieprzowe Marynowane Kokosowo
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
9
Przyprawiony Brzuch Wieprzowy Z Koprem Włoskim I Sałatka Z Pomidorów Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Agua de Piedra Gran Seleccion Malbec
Gęste smaki ciemnej śliwki i czekolady, warstwowe z prażonym dębem i aksamitnym wykończeniem, które utrzymuje się i utrzymuje. Dobrze komponuje się z grillowanym mięsem, średnim lub mocnym serem lub po prostu samodzielnie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawSos
Magazyn