Szkliwione Polędwiczki Wieprzowe W Sosie Śliwkowym Chiński Przepis
Glazurowane polędwiczki wieprzowe w sosie śliwkowym chiński przepis może być tylko danie główne szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,58 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, korzeń imbiru, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić Chiński sos śliwkowy, umieść cebulę, czosnek, chili, imbir, śliwki, sos sojowy, ocet i anyż na niereaktywnej patelni. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 25 minut, lub aż śliwki rozpadają się na miąższ.Przeprowadź mieszaninę śliwek przez sitko, aby uzyskać Gruboziarnisty puree; wyrzuć resztki stałe, które pozostały. Przecier wrzucić na patelnię i wymieszać z cukrem i miodem. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut, aż zmniejszy się i konsystencji sosu. Łyżkę do sterylizowanych słoików i przykryć. Ewentualnie od razu użyj porcji sosu, a resztę zapakuj do wysterylizowanego słoika.Łyżka 6 łyżek sosu śliwkowego nad wieprzowiną i pozostawić do marynowania, przykryte, na co najmniej 30 minut.
Rozgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Schab przykryty sosem kładziemy na kawałku folii na tyle dużej, aby go zamknąć, a następnie doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Połączyć boki folii, scrunch góry, aby luźne opakowanie i umieścić go na blasze do pieczenia.
Piec przez 20 minut, a następnie przenieść opakowanie na talerz.
Podgrzej brojlery. Otwórz opakowanie foliowe i wlej soki wieprzowe do małej patelni. Łyżka kolejne 3 łyżki sosu nad wieprzowiną i broil przez 5 minut, lub aż złoty kolor i szkliwione.
Przełożyć wieprzowinę na ciepły talerz, przykryć luźno folią i pozostawić na 5 minut.W międzyczasie wlać soki z opakowania foliowego do małej patelni i podgrzać.
Podawać wieprzowinę, pokrojoną na przekątnej, z ryżem jaśminowym i bokchoy. Łyżkę gorących soków na wierzchu i posypać sezamem.Sprawdź te przepisy wieprzowe na Food Republic: wieprzowina z brzoskwiniami i musztardą przepis
Przepis Na Polędwiczki Wieprzowe Marynowane Kokosowo
Przyprawiony Brzuch Wieprzowy Z Koprem Włoskim I Sałatka Z Pomidorów Przepis