Szałwia-Jabłko Indyk Kiełbasa Śniadaniowa

Szałwia-Jabłko Indyk Kiełbasa Śniadaniowa
Szałwia-Jabłko Indyk śniadanie kiełbasa wymaga o 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 67 kalorii. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka tymianku, masło, rozmaryn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Jabłko Szałwia Śniadanie Kiełbasa, Tortellini z kiełbasą z indyka w kremowej maślanej szałwii jabłkowej, oraz Chudego Indyka Jabłko I Klon Kiełbasa Śniadanie Pasztety dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i dalej 5 składniki; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Zdjąć z ognia.
4
Połącz mieszankę cebuli, indyka, soli i pieprzu w średniej misce. Podzielić mieszaninę na 12 równych porcji; kształt każdej porcji w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
.Wytrzyj patelnię papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Dodaj połowę pasztecików; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane i gotowe.
8
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi pasztecikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn