Szaszłyki z brukselki i Prosciutto

Szaszłyki z brukselki i Prosciutto
Szaszłyki z brukselki i Prosciutto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 27 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ozdobnych wykałaczek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Szaszłyki z brukselki i Prosciutto, Boczek Bourbon Brukselka Szaszłyki, oraz Marynowane szaszłyki z brukselki z pilawem imbirowo-jęczmiennym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
W dużej misce wymieszać olej, syrop, sól i pieprz. Przyciąć brukselkę u podstawy i usunąć skórzaste zewnętrzne liście. Wrzucić kiełki w mieszaninie oleju, aby dobrze pokryć. Wyłożyć na patelnię z folią i włożyć kiełki do patelni w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
KiełkiKiełki
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Pieczeń, podrzucając co 5 minut, aż kiełki są rumiane, ale delikatne-chrupiące, 10 do 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełkiKiełki
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Tymczasem każdy kawałek prosciutto pokroić w paski o 1 w. szeroko. Delikatnie owinąć każdą kiełek wzdłuż w pasek prosciutto. Włóż wykałaczkę do podstawy każdego kiełka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Podawać w temperaturze pokojowej.
7
Make ahead: przygotuj się przez krok 2 do 1 dnia do przodu; chill, covered. Doprowadzić do temperatury pokojowej, a następnie kontynuować.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn