Szaszłyki Wieprzowe Imbirowo-Pomarańczowe
Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 96 kalorii, 8G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku pomarańczowego, mielony imbir, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe, Szaszłyki Krewetkowe Pomarańczowo-Imbirowe, oraz Szaszłyki wieprzowo-jabłkowe z pomarańczową glazurą balsamiczną.
Instrukcje
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem wieprzowiny i szaszłyków.
Umieść kostki wieprzowe w zamykanej plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Wlać połowę mieszanki Marmolady na wieprzowinę; seal worek. Przechowywać w lodówce 2 do 3 godzin, obracając torbę od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę Marmolady używać jako sos do zanurzania.
Tymczasem namoczyć szaszłyki w wodzie 30 minut, aby zapobiec spalaniu.
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia 15x10x1-calowa patelnia z folią lub papierem do gotowania; lekko spryskać folią lub papierem w sprayu do gotowania.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty. Wyrzucić pozostałą marynatę. Na końcu każdego szaszłyku nawleczyć 2 kostki wieprzowe.
Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 5 minut. Skręć szaszłyki; broil o 5 minut dłużej lub tylko do wieprzowiny nie jest już różowy w środku. Tymczasem podgrzać pozostałą mieszaninę Marmolady w rondlu 1-quart na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż do bąbelków; Użyj jako sos do zanurzania.