Szaszłyki Ananasowo-Krewetkowe

Szaszłyki Ananasowo-Krewetkowe
Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, kolendra, krewetki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ananas krewetki Stir Fry (lub szaszłyki!), PINEAPPLE CHIPOTLE SHRIMP SZASZŁYKI, oraz Kokos Ananas Krewetki Szaszłyki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Wymieszać pierwsze 6 składników w średniej misce do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodaj krewetki i ananasa; wrzucić do równomiernie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
4
Nawlecz 2 krewetki i 1 kawałek ananasa na każdy z 12 szaszłyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Broil, 6 cali od ciepła, 4 do 5 min. albo aż krewetki będą różowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn