Szaszłyki z boczkiem i serem pleśniowym
Szaszłyki z boczkiem i serem pleśniowym to bezglutenowe przepis z 25 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka sera maytag, czosnek w proszku, serca rzymskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szaszłyki z boczkiem i serem pleśniowym, Grillowana Romaine z sosem z sera pleśniowego, oraz Surówka z czerwonej kapusty i Romaine Coleslaw z sosem z sera pleśniowego.
Instrukcje
W robocie kuchennym pulse ser pleśniowy, majonez, śmietana, sok z cytryny, sos Worcestershire i czosnek w proszku, aż będzie gładki. Doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanym ogniu, aż ostry, o 5 protokół.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Na każdy z 24 długich bambusowych szaszłyków nawlecz kilka listków i kostek boczku. Ułóż szaszłyki na półmisku i podawaj z sosem z sera pleśniowego z boku.