Szarpnięcie przetarł Rib-Eye z zielonej papai smak
Jerk przetarł Rib-Eye z zielonej papai smak może być tylko danie główne, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $5.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 60g tłuszczu i w sumie 745 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka oleju canolan, Scotch bonnet chile, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jerk makrela z sałatką z papai, Chile-wcierany łosoś z Papajanem i szalotką, oraz Jamajskie hamburgery z indyka z salsą papaja-Mango dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Połącz czerwoną i zieloną cebulę, habanero, imbir, czosnek, tymianek, cynamon, ziele angielskie, goździki, 1 łyżeczkę soli, 1/4 łyżeczki pieprzu i oleju w robocie kuchennym i zmiksuj na cienką pastę.
Podgrzej grill lub patelnię grillową do wysokiej.
Wyjmij steki z lodówki 20 minut przed grillowaniem. Dopraw rib-eye z obu stron solą i pieprzem. Natrzyj obie strony każdego steku mokrym wcieraniem i umieść na grillu. Grilluj na złoty kolor, a pocieranie utworzy skórkę, 3 do 5 minut. Odwróć stek, zmniejsz ogień do średniego. Sfastryguj steki pocieraniem i kontynuuj gotowanie do średnio rzadkiego wysmażenia.
Wyjmij steki z grilla i odstaw na 5 minut przed pokrojeniem. Posyp plastry odrobiną smaku.
Wymieszaj miód, sok z limonki, ocet i cukier, aż cukier rozpuści się w średniej misce.
Dodaj papaję, ogórek, paprykę, kolendrę i miętę i mieszaj do połączenia, dopraw solą i pieprzem.
Pozostaw w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut przed podaniem.