Szarpanie wieprzowiny na czerwonym pieprzu majonezie i ciastkach z czarnego groszku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Jerk wieprzowina na majonez z czerwonej papryki i Black-Eyed-Pea Cakes spróbować. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 60. Mieszanka majonezu, black-Eyed peas, grubej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Ciastka z czarnego groszku z salsą żurawinowo-czerwoną papryką, Ciastka Z Groszku Czarnooka, oraz Ciastka Z Groszku Czarnooka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę groszku rozgnieść w misce widelcem i wymieszać z pozostałym groszkiem.
Gotować czerwoną paprykę na maśle w dużej patelni nonstick na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż ledwo zmięknie.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 1 minuta więcej.
Przenieść jedną trzecią mieszaniny pieprzu do miski i ostudzić. Odstawić na majonez z czerwonej papryki.
Wymieszać pozostałą mieszaninę pieprzu do grochu z bułką tartą, kolendrą, jajkami, kminkiem i solą. Miarka 1 łyżka mieszanki do dłoni (mieszanina będzie miękka i wilgotna) i tworzą w przybliżeniu 1-cal szerokości patty. Umieść go na tacy i uformuj więcej pasztecików w ten sam sposób, układając w 1 warstwę na tacy. Zanurz paszteciki, po 1 na raz, w mączce kukurydzianej, delikatnie obracając, aby pokryć, i przenieś jako powleczone na tacę wyłożoną papierem woskowym i posypaną mączką kukurydzianą. Chill paszteciki, pokryte, co najmniej 2 godziny i do
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Podgrzać 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować ciasta, 12 na raz, aż złoty, o 3 protokół z każdej strony. Na dużą płytką patelnię do pieczenia umieść ciasta gotowane w 1 warstwie. Między partiami ostrożnie wytrzyj patelnię papierowymi ręcznikami i dodaj więcej oleju.
Majonez wymieszać z zarezerwowaną mieszaniną czerwonej papryki i doprawić solą i pieprzem. Podgrzać ciasta w środku piekarnika, aż gorące, o 5 protokół, i top z majonezem z czerwonej papryki i szarpać wieprzowinę.
* Ciasta można gotować 1 dzień wcześniej, a następnie schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed przegrzaniem.* Majonez z czerwonej papryki może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty.