Szarlotka Z Niebieską Wstążką

Szarlotka Z Niebieską Wstążką
Szarlotka z niebieską wstążką może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten deser ma 311 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz skracanie warzyw, sól, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Szarlotka Blue Ribbon, Szarlotka Z Niebieską Wstążką, oraz Szarlotka karmelowa Laura niebieska wstążka.

Instrukcje

1
Aby przygotować skórkę, lekko łyżką 2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
2
Wymieszać z 1/2 łyżeczki soli w misce; pokroić w masło i skrócić blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać ocet i wystarczającą ilość wody z lodem, 1 łyżkę na raz, rzucając widelcem, aż ciasto będzie wilgotne. Podziel ciasto na pół. Delikatnie wciśnij każde ciasto do połowy w 4-calowe koło na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
OcetOcet
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Rozwałkuj połowę ciasta, wciąż przykrytego, w 12-calowe koło; schłodź.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Drugą połowę ciasta, jeszcze przykrytą, rozwałkować w 11-calowe koło; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Aby przygotować nadzienie, połącz jabłka i sok z cytryny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz 1/2 szklanki cukru granulowanego, cukier brązowy, 3 łyżki mąki, cynamon i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
9
Posypać mieszaniną jabłek, rzucając dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
10
Usuń 1 arkusz plastikowej folii z 12-calowego koła; dopasuj ciasto, plastikowe zawijanie do góry, do 9-calowej płyty ciasta pokrytej natryskiem do gotowania, umożliwiając rozciągnięcie ciasta ponad krawędź płyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
11
Usuń górny arkusz folii. Łyżka mieszanki jabłek do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
12
Usuń 1 arkusz folii z 11-calowego koła i umieść ciasto, zawijając plastikową stroną do góry, na mieszance jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Usuń górny arkusz folii. Nacisnąć krawędzie ciasta razem; złożyć krawędzie pod, i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
14
Wytnij 6 (1-calowych) kawałków na wierzch ciasta ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
15
Wierzch i krawędzie ciasta posmarować mlekiem; posypać 1 łyżką cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MlekoMleko
16
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia; piec w 450 przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 375 (nie wyjmować ciasta z piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
17
Piec dodatkowe 45 minut lub do złotego (skorupa tarcza z folią aluminiową, jeśli robi się zbyt brązowy). Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik

Składniki

4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filiżanki cienko pokrojone obrane Braeburn lub inne uniwersalne jabłko takie jak Empire (ofiliżanki cienko pokrojone obrane Braeburn lub inne uniwersalne jabłko takie jak Empire (o591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowany brązowy cukierpakowany brązowy cukier1Batoniki toffi Heath4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2Batoniki toffi Heathmleko beztłuszczowemleko beztłuszczowe4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubki cienko pokrojone obrane Granny Smith lub inne tart jabłko, takie jak Newtown, Pippin lub Crispin (okubki cienko pokrojone obrane Granny Smith lub inne tart jabłko, takie jak Newtown, Pippin lub Crispin (o1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses12 łyżeczki czosnku w proszku1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1/2 szklanki czekoladek Hershey's Kisses1Batoniki toffi Heathcynamon mielonycynamon mielony53 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawoda lodowawoda lodowa12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubek cienko pokrojony obrany McIntosh lub inne delikatne jabłko, takie jak Gravenstein lub Jonathan (Okubek cienko pokrojony obrany McIntosh lub inne delikatne jabłko, takie jak Gravenstein lub Jonathan (O0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweschłodzone masło lub margarynę w sztyfcie, pokrojoną na małe kawałkischłodzone masło lub margarynę w sztyfcie, pokrojoną na małe kawałki591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweskracanie warzywskracanie warzyw2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kubek cienko pokrojony obrany Rzym lub inne firmowe jabłko do pieczenia np. Baldwin lub Winesap (okubek cienko pokrojony obrany Rzym lub inne firmowe jabłko do pieczenia np. Baldwin lub Winesap (o
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn